WORKSHOPS

The workshop information is also provided in English and can be found below the Dutch description when clicking the link to the workshop!

Hieronder staat de lijst van workshops die op de beroependag van 2021 te volgen waren. Zodra alle workshops voor de beroependag van 2023 bekend zijn zullen die hier verschijnen.

Om de keuze tussen de workshops te vereenvoudigen, is elke workshop voorzien van een icoontje. Elk icoontje geeft grofweg aan binnen welke tak van de farmaceutische wereld de workshop valt. De betekenissen van de icoontjes zijn hiernaast te zien. Wil je meer over een workshop te weten komen, klik dan op de titel van de workshop!

Naast workshops bieden wij masterstudenten ook de gelegenheid om tijdens de workshoprondes over de banenmarkt te lopen. Gedurende de plenaire lezingen zal de banenmarkt worden geïnstalleerd. Verschillende bedrijven bouwen een stand op en zullen hun beste beentje voor zetten. Tijdens de workshop rondes is er de mogelijkheid om een ronde over de banenmarkt te lopen, door de banenmarkt als voorkeur op te geven. Maak een praatje bij de bedrijven, geef je visitekaartje af en breid zo je netwerk uit. Wie weet wat voor mogelijkheden dit voor jou in de toekomst biedt! Om meer te weten te komen over de banenmarkt, klik dan hier.

IcoonBetekenis
Apotheker
Wet- en regelgeving
Innovatie en onderzoek
Farmaco-economie
Overig