WORKSHOP 1

FarmaMerce

Hoe gaan we de Pharmaceutische Industrie en E-Commerce verbinden?

Naam: Kevin Faber

Vooropleiding: Bachelor bedrijfskunde en Master Supply Chain Management

Loopbaan: Ik ben Kevin Faber, Business Developer Health bij PostNL. Gedurende mijn Bachelor Bedrijfskunde en Master Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, heb ik mijn enorme interesse voor de logistiek ontwikkeld. Na mijn bijbaan als Teamleider bij Albert Heijn ben ik via een afstudeerstage bij PostNL, in haar Management Traineeship beland. In mijn eerste functie was ik verantwoordelijk voor de logistieke processen op een Sorteer- en Distributiecentrum van PostNL Pakketten. Sinds Mei 2018 heb ik de overstap gemaakt naar het ondernemende Team Health dat zich richt op de Gezondheidszorg in Nederland.

Beroep: Management Team Health PostNL

Dagelijkse werkzaamheden: Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor onze ontwikkelingen op het Pharmaceutische domein. Zo bezorgen wij dagelijks +/- 1,5 miljoen geneesmiddelen bij ziekenhuizen, apotheken en groothandels. Daarnaast ontwikkelen we samen met apothekers oplossingen om geneesmiddelen in de juiste condities bij consumenten bezorgen. In mijn dagelijkse werk ontwikkel ik gezamenlijk met stakeholders van de Pharmaceutische markt nieuwe modellen, om de zorg voor professional én patiënt eenvoudiger en efficiënter te maken.

De workshop: Ik hoop met het publiek in mijn workshop in te gaan op de verbinding tussen Pharma en E-Commerce en hoe dit de toekomst van de Pharmaceutische Industrie gaat vormen. Dit gaan we doen door middel van een korte, hopelijk inspirerende presentatie en veel interactieve discussies.