WORKSHOP 10

Carrièremogelijkheden binnen Janssen

Naam: Revital Hoek, Solange Galvez Vargas en Elsje van Iersel

Janssen hoort tot de top van innovatieve farmaceutische bedrijven wereldwijd. De zorg voor patiënten vormt onze dagelijkse inspiratie. Onze focus ligt op zes belangrijke therapeutische gebieden: neurowetenschappen, infectieziekten, oncologie, immunologie, cardiovasculaire ziekten/metabolisme en pulmonale hypertensie. Ons doel is het aanbieden van innovatieve geneesmiddelen en therapeutische oplossingen, die bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen wereldwijd. Samenwerking en nieuwe ideeën staan steeds voorop.

Vind jij het ook belangrijk dat patiënten nu en in de toekomst goed geïnformeerd zijn en dat patiënten toegang hebben tot de best beschikbare behandeling, tegen een redelijke prijs? Waarin levensbedreigende, dodelijke ziektes, te voorkomen of zelfs te genezen zijn? Benieuwd wat jouw bijdrage hieraan kan zijn in de praktijk?

Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de interactieve workshop van Janssen, waarin onze collega’s jou laten zien hoe divers de carrièremogelijkheden zijn binnen ons bedrijf.