WORKSHOP 26

Werken in de innovatieve geneesmiddelensector

Naam: Milton Lieuw

Loopbaan: Na het afstuderen als apotheker (Universiteit Utrecht) begon ik mijn carrière in de innovatieve geneesmiddelensector. Sindsdien heb ik verschillende functies gehad in registratiezaken, kwaliteitsbeheer, bijwerkingen en medische informatie. Mijn huidige rol is Regulatory Affairs Manager bij Astellas Pharma B.V. met verantwoordelijkheden in registratiezaken en kwaliteitsbeheer voor de Nederlandse markt.

Naam: Daan Odink

Loopbaan: Gedurende mijn opleiding tot apotheker (Universiteit Groningen) is mijn interesse voor de geneesmiddelensector gegroeid en heb ik meerdere stages gelopen bij farmaceutische bedrijven. Na mijn opleiding ben ik gestart op de kwaliteitsafdeling van Bayer B.V. waarbij ik verantwoordelijk ben voor het borgen van de kwaliteit van onze producten die wij distribueren binnen de Nederlandse markt.

De workshop: De Young Innovators of Medicines (YIM) bestaat uit jonge vertegenwoordigers van lidbedrijven van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen is de Nederlandse brancheorganisatie van geneesmiddelenfabrikanten die zich richten op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen.

Twee leden van de YIM zullen een beeld schetsen van de geneesmiddelensector en hun ervaringen delen over het werken in deze sector. Verder zullen zij een overzicht geven van banen in deze sector en de startersbanen uitlichten. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen over deze boeiende sector.

Website: http://www.younginnovatorsofmedicines.nl

Milton Lieuw

Daan Odink