WORKSHOP 6

Leer hoe jij het beste uit jezelf en anderen kan halen!

Naam: Xaressa van Berkel

In deze workshop gaan we op een interactieve manier in kaart brengen hoe jij je (onbewust) gedraagt, hoe je communiceert en reageert op anderen. Om een baan te vinden die bij je past is het belangrijk te weten hoe je zelf in elkaar zit. Jouw gedrag is van grote invloed op hoe jij jezelf ziet en hoe je op anderen over komt. We noemen dit ook wel ‘softskills’, en die zijn steeds belangrijker voor het verloop van je carrière.

In de workshop gaan we aan de slag met jouw drijfveren, achterhalen we waar jouw kracht ligt en waar je jezelf nog verder in kan ontwikkelen. Deze inzichten helpen je om in de toekomst het beste uit jezelf en uit anderen te halen! 

 PharmaLead; het zorgbedrijf dat je ziet

PharmaLead is het grootste team apotheekprofessionals van Nederland. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.

Een baan als apotheker bij PharmaLead biedt veel afwisseling. Afhankelijk van jouw persoonlijke kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek.