WORKSHOP 7

Wat is jouw onderscheidend vermogen en welke (internationale) vacatures passen daarbij?

Waarom en waarop word jij gekozen als DE kandidaat bij een sollicitatie.

Naam: Irene Westhoff-ten Horn

Loopbaan: Fysiotherapie, salesmanager Lohmann, accountmanager OPG/Mediq, OPG/Mediq vacaturebank, PharmaStep (sinds 2008); >25 jaar ervaring in de farma-branche

Mijn bedrijf: Bemiddelingsbureau voor (bio)farmaceuten, bemiddelt voor de diverse apothekersfuncties in de openbare apotheek, ziekenhuis, farmaceutische industrie en bij diverse andere bedrijven.

Beroep: Directeur/eigenaar PharmaStep

De workshop: De workshop zal ingaan op wie je bent en wat bij je past. Wat is jouw onderscheidend vermogen en waar zou jij het beste tot je recht komen.

PharmaStep, hét bemiddelingsbureau voor apothekers en bio-farmaceuten in de farmabranche, gaat in deze workshop met jou op zoek naar je talenten en kwaliteiten. Hoe presenteer je jezelf op een manier die past bij jou en jouw talenten?  Je gaat naar jezelf kijken, maar ook naar anderen.

Hoe kom je over, waar moet je op letten enz. Hoe kun je jouw waarneming overbrengen, zodat de ander daar ook iets aan heeft. Hoe kom je – waar dan ook – het beste tot je recht. En wat is je onderscheidend vermogen.

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat je bij het solliciteren de juiste kandidaat bent. Voor het bedrijf niet en voor jezelf niet. Waar ligt dat aan, hoe kun je dit voorkomen en hoe kun je je het beste hierop voorbereiden.

PharmaStep helpt je graag met de volgende stap in je carrière!