WORKSHOP 21

Derks & Derks

Derks & Derks Delivering Recruitment & Development Solutions.

Wij brengen organisaties in Life Sciences en Healthcare samen met hoger opgeleide talenten.

Nagenoeg alle (bio)farmaceutische ondernemingen in Nederland behoren tot onze klantenkring. Binnen deze specialistische industrie richten wij ons al twintig jaar op de ‘niche’ van farmacie. Door persoonlijke aandacht en écht kijken en luisteren naar de kandidaten en opdrachtgevers kunnen wij zorgen voor de juiste match! Op jaarbasis bemiddelen wij tientallen apothekers naar prachtige posities. Daar zijn we trots op, maar vooral op het feit dat deze apothekers binnen die posities snel promotie maken en doorgroeien.

Wat de meerwaarde is voor jou om samen te werken met Derks & Derks?

  •  We vinden de juiste baan
  • We bieden de mogelijkheid je te ontwikkelen via Executive Education
  • We ondersteunen je bij de vervolgstappen in je carrière

 Onze consultants, uitstekend getrainde selectiepsychologen, kennen de (bio)farmaceutische industrie door en door. Wij zien het ‘matchen’ van professionals met vacatures en organisaties als een vak. Onze onderzoeken, ruime ervaring, kennis van de markt en arbeidspsychologische achtergrond stellen ons in de gelegenheid om je optimaal te ondersteunen in je zoektocht naar je eerste ‘echte’ job. Dit doen wij kosteloos, zonder verplichtingen en met aandacht voor jouw wensen en ambities.

Wij hebben overzicht over de verschillende soorten functies in de farmacie en beschikken over een flink netwerk binnen bedrijven. Dit betekent dat wij jouw motivatie, ambities en persoonlijkheid kunnen matchen met de mogelijkheden in de industrie. We maken het je gemakkelijk: samen met jou bepalen we waar je het beste past en vervolgens introduceren we jou op die best passende positie bij de best passende werkgever.

Je mag ons dan ook zien als ‘carrièrekompas voor apothekers’.
We praten er op de Beroependag van de K.N.P.S.V. graag verder over met je.